Idag.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Idag har jag jäkligt ont i halsen och kroppen strular så det verkar inte bli någon barnmorska idag. Dåligt eftersom jag måste men hostar som en dåre och halsen känns som knäckebröd.. Dock ingen halsfluss påväg tror jag! :)

Min älskling kom hem hit inatt med taxi och vi drack lite varm oboy och tittade på tv en stund innan vi somnade. Hängde upp lite tvätt och slängde in lite disk i skåpen men nu ska älsklingen åka strax för att jobba så då ska jag dra igång en tvättmaskin med lite sängkläder, plocka ur resten utav disken ut maskinen och ställa in de som vi använt i maskinen.

Ska väl gå ut med hunden och sedan hoppa in i duschen medan jag väntar på att maskinerna blir klara ännu en gång.
Ikväll eller imorgon (beror på hur dålig jag känner mig i kroppen.) så ska jag iaf hämta ut paket eftersom jag beställt julklappar åt mina 4 bröder. Vet dock inte om alla kommer samtidigt eller ifall det kommer i olika omgångar så det kan ju vara väldigt skoj. ^^

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Tove Lindgren
,
Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove
notateight
notateight,
Krya på dig 😊 kika gärna in på min blogg 😊 kram
nouw.com/notateight