I väntan på en hög tjej

Postad i: Vardag.

Sitter här och dricker varm mjölk, ska hitta en film på Disney + och inväntar att dottern ska komma hem. Hon är otroligt hög, kan inte gå själv Osv. Så hela dagen förväntas ske i soffan för henne. Jag har däremot tänk jobba och lite sånt men självklart hålla henne sällskap. Man får ju så dåligt samvete, iallafall jag. Jag vet att dom gav lugnande för att hon är rädd för tandläkarn och att det är otroligt vanligt att barn, ibland även vuxna får de men hon är ju min lilla liksom.. Huvva!

För övrigt så tänkte jag göra varm oboy men jag har inte sovit mer än en timme inatt. Varm mjölk sägs vara ”lite lugnande” för kroppen. Så ifall tillfälle kommer att vi kan vila lite, då har jag tänkt att ta de.

Idag mår vi bra annars. Jag råkade komma i kontakt med damm, en utav mina allergier så självklart nyser jag typ 30 gånger i minuten fram till tabletten hjälper (allergimedicin.)

Hur mår ni? 🌸

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

hannakaroline
hannakaroline,
Vad mysigt med Disney+ . Vi ser det mycket här hemma!
nouw.com/hannakaroline
paamcakees
paamcakees,

Åh jag fick också alltid lugnande när jag skulle till tandläkaren när jag var yngre. Ska jag göra större ingrepp nu får jag lustgas, klarar fortfarande inte av sådant utan 🙊

nouw.com/paamcakees
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men så mysigt med lite disney tror det blir det för mej med i kväll 😊

nouw.com/amandamalmflod
isvarmt
isvarmt,

Läskigt med lugnade hos barn, reagerar dom som vi vuxna gör?

nouw.com/isvarmt