Hur tusan ska de här gå?!

Postad i: Vardag.

Jag sitter här och fyller i vår (as snygga Btw) almanacka för att ha koll på mina arbetstider, prov, sjukhusbesök, kvinnojour, psykolog osv och även Leahs psykolog och läkarbesök.
Jag har insett hur körigt det är i min stapel. Mycket dubbelpass på jobben, JA JOBBEN. Jag har gått och införskaffat mig mitt TREDJE (?!?!) jobb.

Jag jobbar ju som TIMANSTÄLLD på folketshus som cafébiträde. Lagar mat, bakar, säljer, serverar, städar, fixar drinkar osv men jobbar där väldigt ofta. Inte bara någon gång ibland utan väldigt ofta faktiskt.

Utöver detta har jag sedan 2 veckor tillbaka fått en anställning på ett annat café/restaurang osv där min tjänst just nu är DELTID om jag förstod rätt och de ska pendla mot en heltid efter inlärning osv.

Tredje jobbet ringde mig i början utav veckan och ville träffa mig för att bli kontorsnisse. Jag ska alltså hjälpa kunder osv på kontor men eftersom dom sökte mig så skulle jag träffa dom och få mer info ifall jag vill vara hos dom. Det är en HELTIDSTJÄNST!!

Räkna timanställd, deltid och heltid + ett barn på 2 år och dessutom studerar jag 100% hemifrån högskolengelska, högskolesvenska och företagsekonomi 1+2..

Jag har redan en hel del brist på fritid och lägger en del på blogg, youtube, lekland, filmkvällar osv men just nu känns de lite rörigt. Jag måste nog tyvärr välja och vraka mellan anställningar snart. Vart trivs jag? Vart vill jag jobba? Vart kan jag tänka mig en framtid inom?

För mig är det viktigt att mina kollegor är bra, min chef är bra och att jag helt enkelt känner att jag trivs. Vill inte känna ”åh nej dags för arbete igen.” Nä då kvittar det!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer