How to make it right.

Postad i: Vardag.

Har funderat ett väldigt bra tag på varför det är så svårt att svara/göra rätt för sig vare gäller andras saker..
Här där jag kommer ifrån så har människorna antagligen blivit så sjukt manipulerade utav det sinnessjuka samhället så dom inte ser skillnad på ditt o mitt, lögn o sanning, åsikt o grupptryck osv.

Allt som verkar snurra i deras hjärnor är kriminalitet. Vem mår inte bra av att sno saker och ljuga så grovt att man tror sig själv liksom? :)

Visst är det alltid kul att människor snackar skit 24 timmar om dygnet och sen när man hör av sig till dom o säger "varför har du skrivit så? Jag har läst de själv."
Svaret man får är - tror du mer på den än mig? Dra åt helvete om de inte passar! Jag skulle aldrig säga någonting om dig, vi är vänner ju.

Jag tycker i alla fall att det är fruktansvärt kul att vara en falköpingsbo. Det är lite mer spänning i dagen när man vaknar på morgonen och vet att det ALLTID är någon typ utav "drama" man väntar bara på vilket tjafs som börjar först. Jag har suttit här och sett kompisar bli mordhotade, ner tryckta och saker har snotts för folk. Det är vardag i Falköping.

Tänk er, ni som gör allting. Om 30 år kan ni sitta där framför era barn/barnbarn what ever.. Och berätta hur tuffa ni varit och varför just ERA barn/barnbarn borde känns sig fruktansvärt stolta över vilka fina päron den har.
"Allt löser sig med tiden!" Förlåt men är du sjuk i huvudet? Har ni inte lärt er att saker alltid kommer ifatt? Hur ska era barn/syskonbarn/barnbarn svara när någon säger något ni gjort?
- jo men dom var så jävla gangster så dom gick in i bilar, jo dom var fan tuffa alltså som mordhota folk för 20 kr. Kanske till och med "jag ska bli som du!"
Är det vad ni vill framföra till dom? Ska ni bli arga på dom när ni visat vad det är för något?
Sjukt, sjukt dåligt!

Jag känner att jag tänker extremt mycket när jag har svårt att somna om och detta var verkligen något jag störde mig på just nu..

Nu dags att försöka somna om en liten stund!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

l
,
Väldigt många i Falköping är som du beskriver och i värsta fall är dom 14-15 och pratar om att dom är ligister och kräver heder/respekt. (Det är svårt att kräva respekt när man fortfarande har veckopeng så dom är väl lite frustrerade antar jag) Sanningen är att dom förmodligen i båda fallen är väldigt omogna och förstår inte att det dom gör är fel. Jag har svårt att tro att dom lever sig in i en fadersgestalt och att dom bara gör det i nuet och skiter i konsekvenserna. Nu avstår jag från den här typen av folk så jag vet inte egentligen hur dåligt det är men du ka gärna rätta mig. 😊 P.s Exemplet i det tredje stycket är ett väldigt bra exempel på en manipulation som heter "Guilt-tripping".