Hemma från BB

Postad i: Vardag.

Nu har jag sedan ungefär en timme tillbaka varit hemma. Svulla mackor, lite Cola (konstigt nog?) och ost. Jag måste alltid äta typ halva osten både före o efter jag gör macka. Det är någon ost craving jag har sen födseln typ 😂

Har precis lagt mig på mammas säng faktiskt. Min var obäddad och såg hemskt otrevlig o inte alls mysig ut för tillfället så då är det tur att mamma är boende under samma tak tills man orkar fixa i sängen.
Bebisen sträcker sig och donar i magen. Har lite magvärk igen men tror att de är pga allt jag åt, svullade liksom massa fika efter också. Det är kanske inte riktigt vad man ska göra när man vet att bebis tar sjukt stor plats i sin lilla mage.

Har iallafall fått 3 tider nästa vecka som jag ska vara på spec MVC, hos BB hos doktorn och sedan en på förlossningen.
2 möten är på tisdag och 1 är på torsdag men minns inte vilken tid det var så får ta o kolla upp de där allt mer o mer sen.
Blir ett Ultraljud på spec för vikt, längd, fostervatten, blodmängd osv och OM INTE ungen är lika fast klämd så tänker jag behålla foton, de ville jag inte tidigare. Bebisen ser riktigt klämd ut när den är halvvägs ut genom fjösen (vaginan.) 😂

Nu vilar jag någon timme och sedan ska jag duscha, duscha för att jag FÅR. Det var jobbigt därinne när man bara fick vissa stunder eller inte alls fick. Så hemskt. Usch.
Blir nog annorlunda efter man fött. Då ska man ju blöda ganska mycket så då säger dom nog inte "stopp" för duschen, annars skulle ju de vara hemskt vidrigt. Kommer stå o duscha 24/7 till jag slutat blöda, Hahaha! Så äckligt..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer