Hemgång

Kom precis hem efter en bussfärd till affären. Behövde köpa kål, bindor m.m eftersom jag såklart skulle få mensen 5 dagar för tidigt. Får alltid 5-7 dagar förtidigt varje månad. Snart kommer jag inte hinna avsluta mensen innan den startar igen. Jag har kollat upp de men de finns inga fel, jag är sån i perioder. Bara att gilla läget.

Var tvungen att köpa choklad också. En vit choklad, den är faktiskt god, smakar kinderägg. Den är 100 % nötfri, inga spår av nötter så det är ju faktiskt någonting som jag kan äta. Otroligt glad över de Haha! Sååå tog med mig 4 st. Har ingenting o göra med att jag har mens, det har jag men har undvikit choklad sååå länge sen hitta ja en helt nötfri så nu köper ja den till o från. Nu har jag ett tag!

Måste beställa munskydd igen. De används ju i affärer, bussar Osv. Mina jag har är så stora. Går inte knyta bakom huvudet liksom. :)

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Ååh vad gott med vit choklad, det var länge sen man åt 😃

nouw.com/dontworrybelikeheidi
Blondina
Blondina ,

Vit choklad är så gott! Ja mens är bajs - Kill Kill Kill die die die

nouw.com/blondina
isvarmt
isvarmt,

Mens är fasiken aldrig kul! Tråkigt att vara allergisk mot nötter, måste göra det svårt att handla choklad!

nouw.com/isvarmt
hannakaroline
hannakaroline,
Vilken tur att du hann hem innan bussarna slutade gå, min sambo får gå hem från mariehem stackarn, linje 1 är inställda pga vädret 🙄🙄
nouw.com/hannakaroline
paamcakees
paamcakees,
Åh mens är sååå trökigt. Hoppas min håller sig borta ett tag till 🙊
nouw.com/paamcakees