Han är fin.

Postad i: Vardag., Drömmar

Jag vet att jag sagt de förut och ja lär säga det igen och igen. Han må va en konstig prick som får mig fundera över hur många hästar han egentligen har i stallet men han har helt klart ett hjärta utav guld. Han skämmer bort mig, inte med bara saker utan också med kärlek.

Om jag har en dålig dag, har ont eller är lite nere så är han där direkt med cola, grejer och sina kramar, hans kramar!

Han får mig lugn och glad även fast livet känns mörkt och orättvist. Han ser mig på ett sätt som ingen sett.
Han stryker mitt hår, masserar mig när smärtan skriker i kroppen, leker med mitt barn, ställer upp för oss, sliter sin rumpa dag ut och dag in för att lära sig allt om min dotter. Han verkligen anstränger sig för att förstå sig på hela processen och han som inte är pappa själv och redan tagit blöjor, smutsiga ansikten, tvätt/bad och gallskrikande nätter och fortfarande står här med ett leende och säger ”ska jag försöka?”
Tror inte det finns ord för att beskriva hur glad och tacksam jag är för att få spendera min tid med honom.

Tjejer säger att en grabb är goals ifall han ger choklad vid mens.. Min grabb måste isåfall vara den bästa någonsin som kommer med godis, cola, nikotin och mys. Han kan ligga i timmar och massera min mage. Han bär mig till soffan, bäddar ner mig och säger ”vill du ha något? Stanna där!” ifall jag städar osv när jag är sjuk eller har riktigt ont.
Han är för fin och för snäll, ibland för hans eget bästa men de har jag sagt i flera år åt honom.
Han är riktigt fint uppfostrad och han utvecklas fortfarande åt rätt håll!

Ikväll medan dottern försökte somna så såg vi film, gick ut på balkongen för 30+ i lägenheten trots fläktar är sinnessjukt.. hur som haver stod vi och kramades på balkongen. Jag trodde han rätta till min halsband jag fick i alla hjärtansdag förrförra året utav min mamma och Leah. När jag titta va han höll på med så såg jag ett guld halsband. Han satte de runt min hals och kysste mig. Halsbandet är i äkta guld och har små stenar med månadsfärger. Våra namn står i de. Det är superfint. Ännu finare när det sitter på kroppen. Jag dog en smula, jag är inte så mycket för sånt där men de var verkligen fint. Jag älskar det! <3

Nu ligger vi här. Han Toksover för att han ska jobba vid 07.00 och jag ligger vaken, kramar hans arm och hoppas på att få sova snart men jag har senadrag i benet faktiskt. Riktigt romantiskt och drygt...

Gillar

Kommentarer