Grattis potato.

Postad i: Månadsdag/Årsdag! , Vardag.

Får börja inlägget med en ursäkt då detta skulle kommit ut igår men det kom en massa saker i vägen. Dels fick jag hjälpa min familj med saker och efter det blev det ingen trevlig stund för mig med många tankar och en hel del förtvivlande MEN bättre sent än aldrig right? Här kommer inlägget iaf! :) (texten lär va lite fel då jag skrev den igår.)

För 4 år sedan lärde jag känna en människa som jag bråkar med en hel del och som jag även har sjukt kul ihop med. Vi kan umgås i flera veckor utan att tjafsa men när det väl blir tjafs så är det nästan bara "mirakel" som för oss tillbaka, haha ;)

Denna potato flickan är hela 18 år idag och det är hela 2 månader och en dag efter mig. Hon la upp riktigt fula bilder på mig när jag sov osv som jag seriöst inte ens trodde att hon hade.. Jag har liksom aldrig haft tanke på att ta några "ful bilder" om ni förstår vad jag menar? ;)

Jag och hon har inte alls haft så bra kontakt de senaste. Jag har haft så sjukt mycket i huvudet som jag tyvärr inte får, kan eller vill nämna just nu då allting blir för mycket för mig men en dag lär ni få veta.. Iaf är det inte alls en bra ursäkt till att jag inte kunnat skriva eller ringa så mycket men allting har satt sina spår och jag pratar inte alls mycket med någon utöver familjen! Jag ber iaf om ursäkt även fast du hatar mig mer än du har ord i ditt ordförråd!

Jag har så många minnen med dig som t.ex "ont i magen grabben." Bussresor, tågresor, kvällar på stan, Falköping, angel, körkortsplugg, tårtor, bastukvällar, modell bilder och vad i helvete va allting? :')

Vi har upplevt glädje, raggande, besvikelser, bråk med folk och sorg när folk nära oss lämnat oss. Vi har jobbat ihop på musikfestivaler, lämnat telefonnummer till okända killar och bettet oss som flummiga småbarn.

Varför inte hata livet och tycka att föräldrar är så orättvisa att vi vill lifta med okända människor till andra ställen för att slippa problem och ångra oss i sista sekund för att man inte ätit upp chokladpuddingen man gjorde en halvtimme innan man blev less på allt? Ja men vi testar väl allting tillsammans? Vi har även bantat i 2 hela dagar men blivit så frustrerade och sugna att vi sedan köpt upp allt vi kunnat? Chips, dricker, choklad, lakrits osv? Varför inte?

Detta är bara några minnen jag har med dig och även fast vi är sura ibland så tror jag att det kan bli en hel del mer. Om vi bara låter det ske! :)

Grattis på födelsedagen, hoppas den rockar lika mycket som du gör! Tell me all about it😘❤️ <3

Gillar

Kommentarer