Grattis babe

Postad i: Vardag.

Idag är ingen vanlig dag för det är min pojkväns födelsedag! Tänka sig att tiden går fort. Man lär känna en person när man är 14 år gammal, när man är 21 så blir man tillsammans och allt, verkligen ALLT händer så FORT!

Jag har nog aldrig träffat en människa som bryr sig så mycket om människor, om mig och om min dotter. Han verkligen visar att han älskar mig!
Helt ärligt, 100% så under dessa 9 månader vi varit tillsammans så har vi aldrig bråkat. Vi är lika, vi tycker inprincip samma och även om vi tyckt att någonting bör ändras så har vi bara sagt ”Ey du, kan du försöka bli lite bättre på de där.” - fine, ingen biggie. För mig är det verkligen EN STOR LÄTTNAD.

Dessutom så kör han inte på att visa mig kärlek enbart på alla hjärtans dag, han visar mig varje dag. Ibland lite extra och ibland lite mindre men fortfarande extremt mycket bättre än mig!
Han förtjänar all uppskattning i världen!
Ibland får ja frukost på sängen, ibland kör han mig 03.00 på natten till något ställe så att jag kan köpa smältost (för er som inte vet så är jag galen i ost), ibland gör han plankstek bara för att jag vill ha, han ger Leah mer mat än hon orkar (självklart frivilligt att äta de hon orkar), han flätar mitt hår, han köper spel åt mig, han spelar med mig, han kör mig överallt dit jag behöver, han lyssnar på mina berättelser 100 gånger om, han masserar mig när jag har ont, han städar, han lagar mat, han leker med mitt barn, han nattar och han visar att han finns här för oss!

Denna kille fyller idag 22 år, ett hjärta av guld och förhoppningsvis min väldigt länge till!
Jag vill tacka för allt han gjort för mig och allting han kommer göra. Det känns som att det aldrig går att tacka honom nog mycket men han är min och jag är hans!

Grattis på födelsedagen mitt fina hjärta! Hoppas verkligen du får en toppen dag, det förtjänar du! Vi älskar dig! <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Världens finaste ni!! Hääälsa<333
nouw.com/sarafogelström
MikkizLilja
MikkizLilja,
Tack gulliga du! Absolut <3
nouw.com/mikkizlilja
IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Hoppas att han får en toppen dag. Ni är så fina ihop. Kram kram 🤗
nouw.com/idatofsmes
MikkizLilja
MikkizLilja,
tack! Åh tack så mycket 😍 kram
nouw.com/mikkizlilja