Gör kvällen med lite retro

Postad i: Vardag.

Jag vet inte hur det är med er men jag verkligen ÄLSKAR gamla spel. De bästa som finns är att slå igång ett gammalt nintendo och spela super mario, donkey kong, Zelda osv. För mig finns de inte så mycket bättre än dessa gamla spel att spendera några timmar med.

Detta är ju dock inte en så gammal konsol så att säga men det är väldigt många gamla spel på. Pojkvännen fick denna bland annat när han fyllde år och den är som lite mysig att spela på faktiskt.

Tycker ni om spel och vad gillar ni isåfall? Som sagt är jag mest intresserad utav allt de gamla men spelar självklart Xbox, nintendo 64, playstation, Snes, Nes, super nintendo osv. Det är liksom bara några utav alla konsoler vi har här hemma haha!

Jag vet inte riktigt varför men jag har alltid dragit mig till spel, det var något jag och mina syskon hade gemensamt. Vi spelade krasch bandicot, gta, zonic (sega) osv tillsammans. Vi hade det sjukt kul. Ibland till och med dansade vi på dansmattor och sjöng karaoke
Vilket har varit de bra stunderna i uppväxten så att säga. Jag tänkte gå in på inlägg om min uppväxt. Många har faktiskt frågat om dessa och jag mår faktiskt lite bättre utav att skriva av mig. #nouwseptemberchallenge

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer