Godnatt osv

Postad i: Vardag.

Ligger i sängen och funderar. Tankarna rullar mellan precis allting just nu. Vissa stunder så känns de bara som att allting kommer bli som jag vill, som jag tänker 24 timmar om dygnet och andra stunder känner jag mig bara så osäker för att hela situationen bara verkar vända o bli till något helt annat. Så jäkla förvirrad så funderar på att släcka ner mina sidor och min telefon ett tag tills jag funderat ut vad som verkligen blir. Jag kommer väl att meddela det isåfall. :)

Iallafall har det varit en ganska chill dag, duschade och sedan for jag ut och körde på en liten YOLO med min ångest men det gick ju faktiskt ganska bra och det var väl trevligt som tur var. :) efter det kom jag hem. Blev några tysta timmar i soffan, skrev med finaste le pulla om lite osådär och vi båda kom ganska så bra överens om vilken slutsats de blir. Om man inte kan själv, då blire kompisen som rycker in 😂 :P

Jag är på riktigt så extremt trött så därför skriver jag bara ett jäkla slarv inlägg inatt nu. Jag har sett massa skrot ihop med mamma och jag orkar inte ens fundera på någonting nu så bara helt random i mitt random inlägg så tänker jag sova.
Godnatt! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer