Godnatt + morgondagen

Postad i: Vardag.

Efter att ha ätit tacos väldigt sent så har jag tänkt borsta tänderna och borsta håret så jag kan fläta ihop de till någonting kul för att sedan hoppa i säng och hoppas på att få sova hela natten fram till klockan 05.50 eftersom jag måste upp och sätta mig på bussen mot NUS för första läkarbesöket börjar klockan 08.00 och det andra direkt efter, de va inte ens planerat de som kom efter. Läkarna ringde mamma när jag sov, dom hade försökt kontakta mig men eftersom jag sov så fick mamma ta samtalet. Dom ville att jag skulle komma dit direkt efter första mötet så det får väl bli så helt enkelt..
Jag är faktiskt rätt taggad och längtar tills det är klart för då har jag bara en pyttesak att göra på torsdag och sen är jag förhoppningsvis klar med läkarbesök för resten utav veckan iaf. :)

Nu ska jag göra mig klar för att hoppa i säng, måste för övrigt komma ihåg att köpa järntabletter imorgon när jag ändå är vid apoteket. Fick hjälp utav en jätte snäll tjej jag inte ens känner med detta så henne tackar jag enormt! Vet inte om hon vill nämnas i bloggen så därför gör jag inte detta men är väldigt tacksam! ❤️

Godnatt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer