Godnatt

Postad i: Vardag.

Blev ingen tidig kväll som jag trodde även fast jag varit väldigt trött. Jag har funderat på en hel del kring vad som kommer hända framöver och vad jag vill och vad jag tänker osv.
Det är egentligen jäkligt dumt att sitta och fundera för mycket men jag har väl inte riktigt så mycket annat att göra nu och vill bara planera och tänka klart på skiten så att det försvinner sen och mest för att min kropp ska vara förberedd.

Nu när jag lägger mig så hoppas jag på att inte behöva vakna på samma sätt som jag gjorde inatt/igår natt. Det var på riktigt väldigt äckligt. Två gånger vaknade jag av typ dödsryck. Slutade andas i sömnen o ministrarna efter jag hade vaknat så var hela kroppen och hela huvudet typ bortdomnat. Det var skit äckligt, aldrig varit med om det tidigare. Trodde först att det var för att bebisen la sig på typ någon muskel/nerv men de hade tydligen inte med de o göra. Kroppen ba slutar andas. Egentligen är väl de fett läskigt för hade t.ex inte jag vaknat i dom jäkla rycken inatt så hade jag ju kolat av. Då hade dom fått akut förlösa min bebis på nå vis. Har ju gått så långt så att den liksom skulle kunna överleva om han/hon kom ut nu. Fett skum tanke. Vill ju liksom åtminstone få se den en gång innan man kolar av. Tack på förhand!

Nä nu blir det att sova även om jag inte alls är så jätte sugen längre. Inte på grund utav de där rycket men just för att jag inte alls är sugen bara haha.

(Ja jag måste ta lite nya foton men just nu har ja inga som inte finns på nätet. Tröttnat en del på att fotografera. känns som jag har viktigare saker att göra även fast jag egentligen inte gör så mycket.. Haha)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer