Godmorgon wä

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sedan och jag har faktiskt vaknat fram och tillbaka hela jäkla natten som vanligt, vilket suger.
Jag fick dock lite sömn inatt och bebis sparkar, rör sig och håller på som tusan därinne så jag vet inte riktigt om min lille vän bara är väldigt sugen på idrott eller väldigt sugen på mat. Jag skulle faktiskt tro att det är mat då vi alltid äter en hel del tillsammans, sjukt många gånger om dagen så det känns som jag kommer få se en riktig tjockis på UL den 14de. Hehe :)

Nä nu ska jag gå upp på toa sedan ska jag gå ut i köket och sätta mackor i brödrosten, plocka fram smör, marmelad och ost + jag ska starta vattenkokaren för vi ska dricka lite forest fruit te med honung och mjölk.
Det är ju alltid sjukt mysigt när hösten kommer.
Förutom all kyla och att det närmar sig snö kaos.
Förhoppningsvis är det inte snöstorm den dagen min plutt tittar ut så jag slipper ha en sjukling de första jag får här hemma. Måste på tal om lillplutten snart sätta mig och beställa säng och lite grejer ifrån Ikea. Ikea finns ju inte här i närheten förrän om 1 år och då är lillen redan ute och det vore ju fruktansvärt bra om den hade en liten säng innan dess. ☺️

Nä upp o hoppa säger sparkisen! ☺️

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer