Godmorgon mitt i natten.

Postad i: Deep shit, Vardag.

Visserligen är klockan typ 07.00 och dom flesta går upp nu men inte jag i vanliga fall så därför kan vi ju lika gärna kalla detta för natt än så länge.

Vaknade utav trevliga rörelser och insåg ganska snabbt att jag är väldigt hungrig så antingen blir det väl rostade mackor eller så blir det nudlar. Jag är sugen på ALLT så jag vet faktiskt inte än..

Kom och tänka på hur dålig jag är på att höra av mig till folk faktiskt. Svarar vissa som skriver men har ibland varken ork eller lust med att skriva och det gör så jag liksom glömmer bort att höra av mig till dom som betyder något för mig, vänskapligt alltså..

Jag somnade med tankarna om en helt underbar person och vaknade och tankarna bara fortsatte. Vaknade alltså på väldigt bra humör men att satsa där är ingenting jag vågar, vet ju liksom varken hur det skulle sluta, vad som skulle hända osv så just nu är jag bara med mig själv.. Vilket också är sjukt bra då ångest och graviditet gör att tankar o känslor snurrar i en helt annan dimension ungefär.. Haha! :P

Nä nu skriker magen efter mat och jag kan inte vänta tills att se allt de tråkiga på tvn innan jag tar ett bad och börjar plocka här hemma. Puss

Gillar

Kommentarer