Godmorgon, jag är tiggare, duschen.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Vaknade runt halv 4 kanske utav att det kändes som att det var blåmärken inuti hela magen, bebis hade lagt sig tokigt och ligger fortfarande ganska tokigt men har iallafall fått i mig lite frukost (mackor och te.) Lyssnade på en massa musik men blev avbruten mitt i hela tiden, segt!

Ska vänta på att klockan blir 6-7 och sedan hoppa in i duschen. Jag är en så god granne så väntar till dom nedanför väcker sina barn. ;)
Skulle ju handlat igår och visa foton för er men när jag och mamma hade kommit halva vägen fram till affärerna så börja magen krampa typ som om värkarna började starta så satt utanför Jula på direkt på den blöta asfalten så mina byxor var varken torra eller nå vidare rena när jag ställde mig upp men trubbel för oss gravida. :P
När jag satt på marken bredvid min hund så gick en gammal tant och en gubbe förbi, jag tittade ner i telefonen för jag skrev med Julia. Tanten sa till sin gubbe - " har tiggarna börjat ha med sig hundar nu?"
Jag tittade upp och dom tittade på mig. Jag blev inte arg, ledsen eller någonting men jag blev extremt förvånad över att människa inte kan sitta på marken utan att bli kallad för tiggare? Antingen har ju tiggarna spårat ur totalt eller så har jag missat någonting när jag inte varit en aktiv Umeåbo.. Haha!

Nä nu ska fixa iordning lite om jag inte kan somna om så får vi se vad dagen bjuder på. Bebis är väldigt aktiv så får se hur det blir med den saken helt enkelt. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer