Godmorgon eller inte godmorgon.

Postad i: Vardag.

Vilken morgon, vad ska man säga egentligen?
Jag har inte fått en sekund utav sömn inatt då verkligen allting bara slagit emot mig och när jag väl lyckades somna till så sprang hunden över mina ben så det klart man vakna till. Efter 3-4 filmer och 30 låtar med Dani M, 20 av Eddie meduza och säkerligen 48 utav norlie & kkv så ligger man här i sängen och bara undrar när John blundh ska knacka/slå en stekpanna i mitt huvud så jag kanske får sova några timmar.

Får väl gå upp och försöka äta någonting innan jag kräks av hunger och sedan krypa ner i sängen igen och hoppas på att någonting händer inom någon timme annars ger jag upp och då får jag väl helt enkelt sova ikväll istället, inte mer med de. :)

Egentligen är det konstigt hur mycket och hur konstigt man kan tänka på nätterna. Man tänker ju liksom hela tiden men på nätterna så verkar man komma till någon vägkorsning där alla har rätt att köra samtidigt tydligen, kaos alltså.
Man är väl kanske helt enkelt så uttråkad att man går från "tänk om jag var en fjäril" till att tänka lite mer "om jorden går under imorgon så skulle dom dö, jag dö, marken skulle typ smulas sönder och skjutas som stenskött i pannan på en."
Det är visserligen inte riktigt vad mina tankar går ut på men alltså att dom går från lugna och bra tankar till någonting som man bara förvärrar själv. Vet dock inte vad som är så jäkla bra med att vara en fjäril men det kan man ju kanske börja fundera på nu när man ändå inte kan sova.

Nu måste jag gå och titta i skåpen och överallt ifall min mamma har sparat undan något saftigt till vintern (yes hon får va en ekorre..) jag dör seriöst av hunger tror jag. Blä.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer