Godmorgon.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Vaknade från och till hela natten men gick upp nu vid 11 eftersom jag inte ville sova längre än så. Har precis ätit en macka och druckigt lite oboy så min lilla plutt har vaknat och äter väl förhoppningsvis lite frukost nu. Haha! ;)

Mamma sitter i telefon möte men sedan ska vi gå bort till affären och hämta ut paket för vi gjorde inte det igår. Mamma blev för lat så hon tönta sig mer än jag som har foglossning. ;)
Ska även köpa med lite mjölk o sånt där. Mamma kommer åka på söndag så måste handla hem lite skit senast lördag också. Känner inte alls för att gå på promenad till affärerna med foglossning men måste jag, så måste jag. Det får vi märka senare. Måste ju iallafall gå ut med hunden när hon är iväg så det måste ju lösas. :)

Känns som jag vill sätta mig i badet en stund pga min foglossning, känns lite som mensvärk i ryggraden/svanken. För er som inte vet hur mensvärk är så känns det lite som 14 knivar i samma sår, bränner och ilar rätt in i svanken/ryggraden. Det är ju inte direkt det mysigaste men förhoppningsvis så släpper det när bebis kommer sen. Hörde att en del fått gå i månader/år med foglossning efteråt och det är ingenting jag planerat. Ska direkt på träning efteråt hos sjukgymnasten. Inte för att tappa dom där gravid kilona för dom behåller jag gärna när jag får några :')
Ska göra träning för o se hur ryggen och höften fungerar efteråt eftersom jag har RA så kan ju jag få jäkligt ont efter eller bli "svag" i mina kotor eller vad hon sa för någonting. Jag fick ta med mig bebis så det var ju faktiskt positivt! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer