Gårdagen var som en fisk i stillahavet.

Postad i: Vardag.

Nej som sagt ��r bilden ifrån februari. I Norrland får man faktiskt också värme, typ sådär 40 grader hade vi igår och ja ni vet.. min allergi var i taket men min födelsedag var faktiskt riktigt bra! Bilden är mest bara vald för att jag kan och för att det ska fotas massa nytt idag och de enda fotona jag har på Leah är halvnakna eller helnakna bad bilder ifrån när hon badar här hemma på balkongen så det vill jag inte riktigt lägga upp pga snuskgubbar/damer som finns. Tyvärr tragiskt att man ska tänka så om barn.
Blev restaurang besök men tyvärr med jag inte om kocken just igår hade fastnat med händerna bakom en låda eller vad de var för de stället brukar vara ganska bra. Blev typ shockad över hur jäkla skumt dåligt de var. Både köttet, osten och kycklingen kunde man slå i en stenvägg och stenväggen hade gått sönder.. ingen smak heller men jag och mitt sällskap, min honeyboo hade ändå väldigt roligt åt det hela så det gick ingen nöd åt de. De va ett perfekt tillfälle iallafall med ett bra sällskap som förstod vad jag menade när jag klagade.
OCH jag brukar ALLTID gå iväg på toa eller något för att lugna min ångest och illamående men jag kände inte alls av det. Så jäkla underbar känsla!
Kvällen blev hur som helst väldigt bra. Vi såg toy story (älskar gammal nostalgi), skulle dricka lite öl men vet inte vad som hände riktigt. Blev en hel del massa prat om gamla minnen och massa annat vilket var extremt kul och mysigt. Ni vet hur jag är.. älskar att dra i smil-banden åt gammalt tjorv! :3
Blev körd hem runt 01.00 och gick o lade mig i sängen. Var rätt pepp på att få sova ut ett tag men Leah vaknade vid 03 så hade knappt hunnit somna innan de va upp igen! Nu ligger man här o nyser 120 gånger i minuten, sprängande huvudvärk och halv dö pga pollen och sömnbrist MEN jag är nöjd. Jag har nog faktiskt inte varit så nöjd med mitt liv någonsin som jag börjar känna att jag är.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer