fylleringa?

Postad i: Patetiskt!, Vardag.

Inatt så gick min telefon i ett både innan jag somna och efter jag hade somnat. Det var full rulle precis hela tiden och det är någonting som jag absolut inte tål.. Jag har förklarat så sjukt många gånger att folk inte ska ringa mig hela nätterna för att dom är fulla. Det spelar ingen roll om du är min familj, vänner, bästa vänner, såkallade ovänner eller vad du nu är för ufo. Visst det är skit kul att du vill prata men mitt i natten med en person ni vet håller sig borta från fester och för mycket alkohol? YEAH RIGHT!

Jag har druckigt mycket när jag var yngre, levt med alkoholist, alltid haft alkoholen där så varför fortsätta och bara bråka om att jag inte vill dricka och bombringa mig bara för att ni är fulla och veliga i huvudet? Jag får liksom inte ihop det..

SLUTA FYLLERINGA mig mitt i nätterna. Man ska inte behöva blocka era nummer varje gång ni super för ni super tamefan nästan varje dag..
Vart vill ni komma med era liv? Sitta på en parkbänk, leva på soc för att kunna köpa sprit? Springa runt med as tuffa människor som är skit fulla, pundar och som vill leva jävel istället för att ha någonting ordnat för framtiden?

Kalla mig bitterfitta, do it men jag vill komma längre än bara till en flaska sprit. Jag må precis ha fyllt 18 år och jag får gå på pubben men vill jag det? Nej! Den enda jag skulle gå på pubben med isåfall är min mamma. Inte för att bli full, utan bara för att jag får ta en öl/cider/drink whatever ute.
Hur som helst så vill jag bara att folk visar lite respekt innan jag blir förbannad....


Gillar

Kommentarer