Fyfan för resor

Gud vad less jag är. Jag hatar verkligen att klaga men ibland måste ju även verkligheten synas på riktigt. Jag hatar bloggar som hela tiden bara speglar hur bra allt är konstant, alla har ups and downs så varför inte visa det?
Just nu är jag så äckligt less då jag tog tåget från Stockholm 18.03 och skulle vara hemma runt 02 i min egna säng efter kaos dagar i Stockholm som jag kan tala om lite senare. Riktigt besviken. Hur som helst brann loket upp på tåget. Vanligt? Absolut man får ju nästan sjukskriva sig en vecka från jobb när man planerat åka med SJ eller VY för man vet aldrig när man kommer fram dit man ska.

En resa som skulle ta 7 timmar har nu blivit 10 timmar och vi är långt ifrån hemma. Vi har fått kapa av dehär tåget, invänta 6 olika SJ tåg som skulle dela av varje tåg i 2 för att skicka alla de andra resenärerna till olika plaster. Jag är väldigt less, trött och mår helt uselt psykiskt. Inte enbart på grund utav tågresan men har sovit 4 timmar sedan i lördags och är helt mör i kroppen. Ont överallt, trött o jävlig. Hela resan och tiden o Stockholm har verkligen varit krävande på massa olika sätt. Blä..

Hoppas jag åtminstone kommer hem före 8.00 så man kanske kan sova någon timme..

Gillar