Funderingar.

Postad i: Vardag.

Konstigt egentligen hur saker förändras så fort. Antingen blir det någonting bra eller någonting dåligt utav situationen. Det är inte så himla ofta som det är mellanting på det hela så det inte känns som helt okej ändå. Oftast alltid någonting som väger över lite mer på antingen de bra eller det dåliga.

Just idag är en sådär konstig dag då jag bara känner mig skum. Ingenting speciellt som direkt överdrivs utan mest tomhetskänsla. Det är väl mer på det negativa men finns ändå någonting positivt i det trots allt. Det är aldrig bra att känna för lite men samtidigt aldrig bra att känna för mycket. Förvirrad kan man bli, förvirrad får man också vara.

Snart når jag väl den där punkten då allt rätar ut sig men just nu har jag faktiskt inte så himla bråttom med känslor osv. Det får ligga där hur mycket de vill för jag känner mig ändå relativt obrydd. Yes i do.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

ellahellgren
ellahellgren,
Hej, jag ville bara tala om att jag har en ''veckans blogg'' på min blogg nu, och om du är intresserad av att vara med och tävla om en shoutout så är det bara att kika in, kram!
nouw.com/ellahellgren