Fullt upp, stress.

Tjenare snyggingar!
Idag har varit en ganska chill dag. Sov rätt länge idag och efter det så käkade vi lite frukost vilket var varma mackor, super gott!

Efter det så gick jag och borstade tänderna så noga som det bara gick att göra eftersom tandställningen hade gått sönder. Jag trodde den hade lossnat från en tand men det visade sig vara 2 tänder + så gick gummi fästena sönder när jag var inne på BUP avdelningen i 4 dagar, jag fick klippa av den och hade helt glömt bort att jag hade gjort det så därför fick jag byta ut en hel del, haha!

Var ute lite hos min älskade pappa som fyller år idag, grattis till dig! ❤️
Han köpte bröd åt mig till tåget, otroligt tacksam! :D
Pratade lite med honom och sedan drog vi oss tillbaka hem hit för att käka och nu ligger jag här i sängen, funderar på att borsta håret och sedan ställa mig i en dusch för att sedan gå ur och packa allt jag kan innan jag lägger mig. Hoppas på att sova fram till klockan 1-2 imorgon sedan äta och ta min illamående tablett och efter det ska jag nog faktiskt handla lite till och sedan bli droppad hos pappa för han ska köra mig till tåget tror jag och där möter jag upp Sandra! :)

Fullt upp alltså! ;)

Gillar

Kommentarer

osceri_44
,
vad snusar du?
MikkizLilja
MikkizLilja,
Hej! Jag snusar Göteborgs rapé portion. Står även i senaste inlägget 😊
nouw.com/mikkizlilja