Förlossning & BB.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott denna underbara natt och vaknat med humöret på rätt sida. Jag har verkligen inte sovit gott och min kropp är helt utmattad. Jag är så trött, har så ont och känner mig allmänt som en riktig rugguggla helt ärligt.

Mina värkar startade igår, jag for in på dagen i hopp om att kunna stoppa de. Läkaren tittade på mig och snegla lite på pappret innan han sa - ”Du kan åka hem. Det är ditt första barn och sånt tar tid.”
Jag försökte förklara för honom som bevisligen inte ens läst mina journaler att lilla jag redan har en dotter sedan innan och att hon kom med raketfart utan att jag kände nå direkta värkar. Det var min mamma som såg att magen knöt ihop till o från och tyckte ja skulle åka in. Annars hade jag fött hemma!

Hur som helst så ”herregud, de händer ingenting lilla vän. Åk hem.” Så med tanken om att ”hmm jag stör ju extremt mycket. Har ont o mår allmänt som en överkörd golvmopp menmen” så kom pojkvännen och dottern och hämta mig. Leah var lite ledsen då hon förstod att lilla jag var hos mammadoktorn men ingen lillebror kom ut.

Vi for och åt lite mat på burger King runt 18.30 tiden. Leah lekte i leklandet och en kille där blev nog ofantligt kär i henne. Han kramades o pussades hela tiden. Han verkade dock förvirrad då han kalla mig och pojkvännen för mamma och pappa såpass mycket att hans syskon försökte förklara att hans mamma och pappa satt därute.

Min fina svärmor ringde och ville bjuda dottern på kakor och vi hade en mysig liten pratstund där innan klockan närmade sig 20 och de var dags för läggdags för tösen.
Tillslut på kvällen fick jag ringa min mamma och be henne komma och vara lite barnvakt då jag och pojkvännen märkte att nejdu. Det blir inge bättre med magen. I vanliga fall får jag bricanylsprutor när jag kommer in för att stoppa värkar men hade inte fått något på dagen. Inte ens alvedon, hör o häpna liksom.

Vi for in och läkaren, samma dessutom som under dagen undersökte mig men journalerna var låsta några timmar på natten så fick snällt sitta och vänta. Klockan blev 01 och han såg att tappen börjat försvinna och bricanylet inte hjälpt så jag har fått flytta in på BB i obestämd tid. Väntar fortfarande på att en läkare ska komma och berätta för mig vad som händer..

Jag ligger här nu i väntan på min fina pojkväns besök och har ont i magen och dessutom är jag super trött. Fick 2 sprutor bricanyl inatt och även alvedon och in förrän 05 lugnade värkarna ner sig. Jag kände lite men inte så kraftigt så tillslut somna jag men blev väckt vid 07.30 av morgonpersonal.
Ja så nu ligger man här, trött och jävlig helt enkelt.

Väntar på besked om vad som ska hända och ifall jag ska få kortisonspruta o dropp eller vad planeringen är. Det har varit en riktigt strulig graviditet och jag är så otaggad på de mesta. Ja vill bara sova några timmar till...
Lilla bråkiga B. <3

(Btw bild på frukosten. Finn alla fel -> jag nämnde allergier emot grönsaker, frukt och nötter. Tycker alltid de är spännande med serveringen jag får med just de sakerna.) HAHA!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer