För han.

Ni vet den där känslan utav trygghet.. utav kärlek.
Man lägger sina blickar på någon och känner att ingenting annat spelar så stor roll för ”jag har de ändå väldigt bra med dig.”
Typ så känner jag nästan varje dag. Han somnar tätt intill, han bara ligger där så sött medan jag kan ligga vaken där i timmar och bara kolla på honom, dra mina fingrar på hans bröstkorg och pussa honom på pannan. Han som alltid snor täcket på natten så man får frysa till han vaknar och kramar om en och bäddar in en i täcket.
Han som ibland är så korkad att man skrattar till man får kramp i magen, han som ibland bara biter mig ifrån ingenstans och som hatar när man nyper hans nipples. Det är min kille de, så himla korkad men så himla älskad. <3

Ibland säger han någonting så korkat att jag himlar ögonen typ 13 varv innan jag får en skrattattack. Ibland är jag så himla korkad att jag ser på honom att han undrar vart i helvete jag kommer ifrån egentligen.

Jag vet inte vad de är, jag vet ingenting men jag vet att jag älskar den killen även om vi setts i typ 4 månader så känns de ändå så himla rätt.

Gillar

Kommentarer

Nattis
Nattis,
Finaste ni!
nouw.com/nattis