Följ inte mig.

Postad i: Vardag., Deep shit

Vet ni vad jag länge funderat på? Det är vad de är med mig som gör att en del människor blir tokiga. Jag har en hand full av människor som läser allt jag lägger upp, som frågar alla de kan i min närhet osv om olika saker om MIG. Liksom varför vill man ens veta saker om en man inte tycker om?

En person läser min blogg varje morgon i hopp om att jag skriver ut någon skit, troligtvis om den och tro mig jag hade haft en bibel om jag så hade velat skriva ut allting men mitt liv kretsar inte runt den. Jag har annat att skriva om också... Faktiskt.
Sen har jag 4 andra som är avundsjuka, som är arga pga svartsjuka eller liknande. Dom 4 människorna skulle jag säga är på riktigt farliga, t.om för sig själva..

Jag förstår bara inte egentligen varför man lägger sin energi på att ljuga, stalka och t.om trakassera släkt och vänner till en person de hatar. Varför gör man de?? Det är ju faktiskt helt sinnessjukt om man tänker efter.

Jag började blogga när jag var 11år på en stationär dator i mitt sovrum på denna portal bara att den hette Nattstad på den tiden, Jag började blogga för att jag älskade att skriva oavsett om de var om min vardag, min familj, min skola, mina intressen eller mitt mående. Jag har många följare, jag har många som läser, många som mailar berättelser osv till mig vilket jag tycker om men jag började alltså INTE för att skriva skit om folk. Jag har skrivit om min uppväxt som var bra och DÅLIG på många sätt, jag har skrivit om jag mått dåligt över annat men också över bra saker. Ibland har jag samarbeten, ibland shoppar jag, ibland pluggar jag, ibland jobbar jag, ibland skriver jag om någon fundering som nu ungefär.

En del tycker de är dumt att blogga men om blogga känns som att de är de enda som hjälper när du behöver de? Det är inte uppmärksamhetssökande, de är att skriva öppet för att många människor går igenom samma perioder oavsett om de är glädje, sorg, ilska eller frustration.

Jag är alltid ärlig på min blogg, jag har fått mycket tack, mycket liknande berättelser och mycket kärlek från läsare via släktingar och vänner som följer min blogg. Jag älskar mina följare, mina läsare och de som är starka att dela med sig i mail till mig. De krävs mycket för att orka delge vissa saker!

Med mitt svamlande här vill jag säga att min blogg är fri, min blogg är inte för att måla ut er som stalkar till dåliga saker. Ni får följa mig men gör inte det för att ni tror att jag ska lägga ut dåliga saker om er. Följ mig av andra orsaker, kanske för att ni gillar de jag skriver, att ni delar erfarenheter eller annat.

FÖLJ INTE MIG PGA HAT, SVARTSJUKA OCH TÖNTIGA SANDLÅDEORSAKER. Ni mår bättre själva om ni inte lägger så mycket tid på mig isåfall.

Gillar

Kommentarer

Yolanda,
Folk kan sköta sig själva! Kör ditt eget race och gör det du mår bra av!:) kram
mittprivatakrig.wordpress.com/