Finare tillsammans!

Postad i: Vardag.

Har ni tänkt på hur fruktansvärt elaka människor kan vara? På den fronten har vi olika typer utav människor. Det finns snälla, ”smyg elaka”, elaka och sen riktigt vidriga människor. Sen är det olika vilken bedömning vi gör, vars människor ska hamna såklart. Något som jag klassar som smyg elak är kanske svin vidrigt för någon annan.
Ibland undrar jag hur mänskligheten fungerar. Självklart vet jag att det är mycket ”herren på täppan” och självklart vill väl dom flesta vara ”herren” men en del människor verkar inte förstå att man inte blir någon ”herre” med en vidrig personlighet.
Självklart kan man säga en del elaka saker ifall man är osams med någon men jag föredrar att vara ärlig. Skulle t.ex aldrig säga ”den där idioten är så jävla ful” ifall jag inte tycker det.
En idiot kan se bra ut och den kan se mindre bra ut. Det jag ville säga med detta är mer bara att jag också kan säga dumma saker för jag är inte felfri och sådär och har inte tänkt måla upp mig som någon ängel..
men sedan så har vi mobbare eller människor överlag som verkligen använder VARJE BLAD för att såra någon. Den använder människor som gått bort, den använder barna, den använder familj, den använder allt den vet betyder mycket för en och de är på en rank av omognad. ABSOLUT.
Men det finns också människor som bara trivs med att göra andra ledsna, inte för att dom måste och inte för att det finns en anledning utan bara för att dom kan/vill.
Varför kan inte alla människor bara acceptera varandra? Varför inte bara stå vid varandras sidor och hjälpa när det behövs? Människor behöver ibland få rensa sina huvud och sina tankar men verkligen inte på någon annan människas bekostnad.
Vad tycker ni? Kan de vara så svårt att ändra sin personlighet från elak till snäll?

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer