En vaken natt.

Postad i: Vardag.

En vaken natt kanske låter som standard när man tänker på mammor eller föräldrar överlag och ja. Det kan bli en hel del sömnlösa nätter när dom är sjuka, har mardrömmar och ifall dom bara är sådana som vaknar på natten. Jag brukar få lite sömn åtminstone och dottern vaknar inte alls varje natt så det är ju okej.

Inatt var dock dåligt planerat. Hon vaknade precis när jag skulle lägga mig så jag fortsatte kika på andra avenyn undertiden men fick extremt ont i magen, ryggen och benen. En sväng utav yrsel. De var väl för att jag struntade i morfinet som läkarn så gott sagt till mig att använda fram till imorgon. De gjorde ja ju inte. Skyll dig själv typ.. haha! Nu ringer klockan om typ 3 timmar, lite tidigare än om 3 timmar visserligen men ungefär.

Får besök idag över middag, då vill man ju vara trevlig liksom MEN jag hoppas bara jag kan hålla min trötthet i schack. Grabben sover så sött, han är så duktig med flytten o allting så vill inte riktigt väcka honom för att han ska hoppa upp och ta dottern på natten. Han behöver sin vila också. Dock vill han gärna att jag väcker honom ifall han inte vaknar självmant men nu somnade han tidigt på soffan så han har inte riktigt haft chans att höra henne.

Nä nu ska jag natta om dottern som vaknat för andra gången inatt, hoppas hon sover lite till. Vi får se. <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Hoppas du fick lite mer sömn! <3
nouw.com/elinm
Josie,
Åh, det där med att ens barn vaknar precis när man själv ska lägga sig känner jag igen. Det är ju standard när de somnar tidigare än vanligt och bara sover middag typ, till midnatt eller något. Alltid lika kul när det händer alltså! 😅

Hoppas du överlever dagen trots sömnbrist, och att värken släpper snart.
nouw.com/josie