En ständig påminnelse.

Postad i: Deep shit

Dom flesta utav er har redan koll på sjukt mycket om mig och jag får en ständig påminnelse på alla olika ställen snapchat, instagram, fb chattar osv med nedräkning till min födelsedag. Jag fyller ju år nu den 15 maj vilket väldigt många har koll på och enda sedan 2 veckor tillbaka har en person skrivit varje dag i chatten hur många dagar som är kvar. Jag har till o med redan fått för idag ”nu är det 13 dagar kvar!!!”
Varför är ni så taggade? Varför berättar ni för mig när jag fyller år? Lite små gulligt sådär att ni har mer koll än mig men nu är det så intjatat i mitt huvud att ”om 13 dagar fyller du 21.”
Jag har ingen sådär jätte glädje över mina födelsedagar och har tyvärr inte haft de sedan jag var typ 5 år. Min glädje över dom försvann. Självklart var man väl taggad för man hoppades på bättre varje gång och som liten är det ju alltid kul att få saker men i de hela så har jag alltid varit lite anti mot födelsedagen, julen osv.
När folk tjatar om min födelsedag eller t.ex julafton så blir det som en ständig påminnelse om att min barndom var värdelös.
Vet ni vad jag önska varje gång man skulle få något en viss dag eller högtid? Att få vara ifred, att det inte skulle drickas alkohol och att vi skulle få slippa slag och skrik. Det var min barndom. Jag hade tur absolut som fick kläder, dockor, någon tårta o sådär men i de stora hela så var jag deprimerad redan som barn och tog tag i vuxenlivet redan då med oro, vad som måste göras, vad som borde göras osv. Saker barn inte ska behöva tänka på, det tänkte jag på.
Absolut har mina födelsedagar blivit lugnare och jag får fira dom i lugn och ro nu när jag kommit ifrån de som förstörde min barndom och de som förstört mina tonår men känslorna och stämningen sitter kvar. Jag ler alltid, jag skrattar typ kontant varje dag och jag kan skratta åt saker jag råkat ut för men de är inte för att det är roligt eller skitsamma utan mer för att det är tragisk och för att folk helt plötsligt ska låtsas bry sig när ingen brydde sig då. Det är fantastiskt hur mina lite djupare inlägg alltid skenar iväg i långa inlägg även fast jag är trött, har brist på sömn och allmänt ba har en värdelös dag.
Hoppas er dag blir bättre! <3

  • Postad i: Deep shit

Gillar

Kommentarer