En rolig natt, natt, natt.

Postad i: Vardag.

Värdelös natt detta. Efter att ha legat på sjukhus då jag lyckades dra på mig en sjukdom som läkarna behövde stoppa med dropp så mår jag lite bättre men ingen sömn här inte. Inte för att jag inte är trött för det är jag verkligen men Léah ligger vaken, hon har inprincip inte sovit alls inatt. Jag har lyckats smitta henne med den här sjukdomen så hon vill inte äta, sova eller någonting för allt gör ont. Det finns egentligen inga mediciner för det här. Det går över som en förkylning men eftersom jag har immunnedsättande mediciner så behövde dom stoppa på mig. Diskuterade med sjukhuset om Léah idag och dom sa ”ja, det här kommer bli en jobbig vecka så ställ in dig på det!”

Självklart ställer man in sig och oavsett hur trött man är så är man vaken med sitt barn även om hon sover tio minuter här och var för längre går inte, hon vaknar och skriker utav smärta. Jag förstår henne. Detta var något utav de värsta jag varit med om och självklart smittar de som en förkylning, väldigt lätt alltså.

Vi väntar på julklappar också ifrån Léahs farmor och fader som bör komma om 2 dagar enligt posten. Vi får se. Spännande, spännande!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer