En natt.

Postad i: Vardag.

Tidigare i veckan var jag på vårdcentralen eller vc som de flesta säger och tog prover. Mitt tredje prov för sköldkörtel och ett antikroppstest. Läkarna har nu fått för sig att jag HAFT Corona i februari, innan de blev någon känd jätte spridning men att de också skulle vara en förklaring till varför min sköldkörtel var ”tillfälligt dålig” pga kraftig förkylning + att jag tappade mycket vikt. Liksom från 46 kg till 38kg är ju ganska mycket på en som är ungefär 170cm lång. Ja ni kan skrika om mitt sämsta BMI, de gör jag med. Har alltid legat på undervikt men inte så kraftig. Hur som helst så var jag sjuk i februari, fick lite syrgas någon timme eller två på sjukhuset men de har jag fått förr om jag t.ex stått i rök från typ grillen eller sådär för mycket. Jag var hostig, ja var tät i näsan, jag mådde sjukligt illa osv och efteråt har jag haft magkatarr liknande symptom, kraftigt illamående, konstant hungrig osv vilket tydligen är en utav symptomen som kan sitta kvar flera månader efter covid-19.

Jag finner de väldigt otroligt att jag skulle ha haft de och klarat mig så bra. Nu sa dom att proverna kan va positiva eller negativa. Negativa kan dom va även om jag haft de. Det spelar in massa saker där. Jag var sjuk för 6 månader sedan (då fick ju typ enbart extremt sjuka eller vårdpersonal testa sig), jag kanske inte fått antikroppar, jag kan ha haft men dom kan ha försvunnit. Osvosv... vi får se!

Jag fick även hoppa in o jobba igår, det var faktiskt inte tanken alls. tanken var att jag skulle vara ledig men kollegan blev sjuk så de va ba te o rycka in! Gick bra ändå. I veckan är allvaret och jobbet igång igen, väldigt skönt men samtidigt en hel del o göra. Vi får se hur de går. En kollega bortrest, en på semester, en som kommer tillbaka ifrån semester osv. De blir kult detta!

Nu ska jag faktiskt göra en tidig kväll.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Clauclau
Clauclau,
Fin blogg du har, ta gärna en titt hos mig. Vad händer ikväll. Ha det fint kram 😊
nouw.com/clauclau