En fantastisk resa med mig?

Har ni någonsin varit i Sälen? Inte jag! Jag har alltid undrat faktiskt varför folk är het galna i att åka till Sälen både på vintern och sommaren. Självklart är folk där på våren och hösten också men u get the point..
Jag har nu funderat på ifall man kanske skulle typ hyra en stuga i Sälen antingen i sommar eller till vintern beroende på vad ens trevliga umgänge tycker. Typ bara för att få komma iväg lite och ha det mysigt liksom. Jag kollade iallafall upp priset och vilka olika typer utav stugor som finns och föll för en söt liten stuga i blå färg (ni vet jag älskar ju verkligen blått..) men den hade också bubbelbad, 10 sängar, mycket utrymme och är egentligen inte så liten men jag gillar att kalla saker smått. En pluttenutti stuga typ.. Haha.. där ser ni stugan -> gumo.se


Asså diskmaskin, bubbelbad, bastu, 2 toaletter, 2 duschar, kyl/frys, tv, ja men typ allting man behöver/ vill ha för en riktigt mysig semester en bit ifrån hemmaplan!
Har ni varit där? Har ni kanske till och med hyrt stugan jag talar om?
Var det värt att åka för 2-3 veckor eller vad tycker ni? Jag tycker iallafall att det låter jätte spännande och jag är sjukligt taggad på bra folk och bra stuga.
Hojta om ni är sugna på att följa med mig till en söt plats i sommar eller till vintern!

Höstbild

Gillar

Kommentarer