En en en två två två.

Postad i: Vardag.

Hur är läget? Hoppas allt är bra mer er! Här är det helt okej men är super trött. Lilleman vaknade för en stund sedan och har precis fått äta så nu ligger han o jollrar och vill inte alls somna om. Klockan är liksom strax 4 på morgonen och min pojk vill inte somna om. Jag har dock magsmärtor så jag somnar väl säkert inte igen haha.

Vi har en tapetserare som springer hemma varav han tapetsera leahs rum igår och nu idag ska han tapetsera vardagsrummet, det är alltså kaos hemma. Jag tog barnen och flytta på mig hem till mamma. Jag fann som ingen annan lösning riktigt och att ha en snart 4 åring springandes runt grejerna när tv apparater ligger i soffan, hennes rum går inte använda och de är kaos i storarummet överlag så kändes de bättre att fara till mamma. Man kan som inte sitta och vara en hök 24/7 för att hon inte ska få något över sig eller slå sig eller liknande så jag tror att de var bästa alternativet. Sambon valde dock att sova hemma så han får ju några dagar där han får sova ostört. Han behöver verkligen de. Alla behöver de som får sömnen rubbad liksom.
Dock tror jag att vi eventuellt åker hem imorgon. Försvinner de mesta ofarliga osv så det är hanterbart för en springande 4åring så åker vi hem. Jag saknar min säng, haha!

Nu ska jag faktiskt gå och göra en macka och invänta att Benjamin sover. Sedan ska ja försöka sova lite till innan dottern ska på dagis och jag ska iväg en vända med en vän jag inprincip inte träffat på 2 år, helt galet.
Sen måste jag plugga men behöver verkligen min dator för det..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer