En dag imörn med.

Klockan är redan 23.15. Känns knappt som att man hinner med någonting på dagarna längre men de gör man väl egentligen. De är kvällarna som är extremt slappa bara Haha!

Kom imorse ut i snödrivan, skulle ta mig till dagis i klass 2 varning av snöstorm. Kallt och vagnen fastna. Jag blev arg så jag ringde sambon som va på jobbet o Ba HJÄLP MIG TILL BUSSEN! Hade seriöst tagit 40 minuter så imorgon åker vi pulka om de går. Verkar som att dom skottat så asfalten är framme nu men vi får se på morgonen. Annars när jag honom till bussen. Åker bara buss på morgonen eftersom de inte är någon på den bussen.

Imorgon kommer dom hem och kollar värmen har. Jag fryser ihjäl och de gör barnen i rummen med så har köpt lösa element åt dom men Gud man ska inte behöva de!

Nä nu ska jag faktiskt snabbt in i duschen o sedan lägga mig för jag försov mig lite imorse och de vill jag inte göra imorgon. Vill ha god tid på mig och i lugn och ro ta de lugnt. Stress blir inte bra och huvudet måste vara på skaft när man går omkring och konstant aktar sig för Corona. Jag längtar verkligen till de är över. Jag försöker hålla 100 % på restriktioner för vår och barnens skull så ja. Vet inte hur ni gör? Vad tänker ni om restriktionerna?

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,
Ja vi lär säkert få snö vilken dag som helst, förhoppningsvis imorgon 😊
nouw.com/blondina
paamcakees
paamcakees,
Ja snart kommer nog snön hit också, eller ja snart och snart. Det brukar behöva snöa ett par gånger innan det lägger sig men eftersom det snöade igår eftermiddag så ska vi byta till vinterdäck imorgon så vi är redo ❄️
nouw.com/paamcakees
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Längtar så mycket efter att det är över, jäkla pandemi!😫 vi har nog lite kvar innan vi får snö, tanken att jobba i snö får mig att vilja vara hemma hela vintern haha 🤣

nouw.com/mcsoderholtz