Efter MVC.

Postad i: Vardag.

Har varit på MVC idag vilket var bara rätt så irriterande.
Dels är mötena inte så roliga, man pratar mest, lämnar pisseprov, tar blodprov/sänka i fingret osv men fick faktiskt gel skit på magen och hon lyssnade med en apparat på magen för att höra barnets hjärtljud. Jag fick höra rätt så bra vad för kön mitt barn har men jag är väldigt oense med läkarn om den teorin. Tyckte för det första inte att jag skulle veta könet + ingen läkare har rätt att säga till mig va det är, haha.
Jag säger att det är ett kön och då ska inte hon säga tvärtom, speciellt inte när ja sagt att jag INTE vill veta vad det är för kön. Ja, mina hormoner är både väldigt envisa och väldigt upprörda... Haha! 😂

Nu har ju mamma fått höra vad de är för kön så hon tycker ju självklart att det här är jätte skoj. Nästan mer skoj än vad jag tycker just nu då jag har en hel del järnbrist och vill bara sooooova! Måste gå o köpa järntabletter på Apoteket men jag har ingen ork i hela kroppen till att göra detta. Känns inte alls nå vidare just nu.. Har pillat i mig lite grönsaker (ärtor, majs, paprika o va de nu va) det kliar ju gott i munnen/halsen nu eftersom jag inte tål grönsaker o frukter så det är ju helt underbart..

Ska vila en liten stund, kanske får ta lite kaffe och trotsa ångest o dom sköna smärtorna man får eftersom jag är så jäkla trött. 😕 måste iallafall plocka en jävla massa.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer