Du är skräp

Postad i: Deep shit

Jag skulle vilja säga att du bara duger ibland. Jag skulle vilja säga att jag bara hör av mig dom stunder då tiden kanske känns tråkig för mig. Jag skulle vilja säga att du duger innan jag hittat någonting annat. Vet du varför jag också alltid kommer tillbaka till dig? Jo för jag vet att oavsett vad så kommer du alltid finnas där.

Ni läste precis dom här meningarna och tänkte något i stil med "wtf du är dum i huvudet." Vilket också kan vara mycket möjligt att jag är, det tänker jag inte gå in och säga emot. Inte just nu iallafall. Jag tror att vi alla är lite vanskapta kring vissa saker men det är också någonting som jag tror är bra. Kan inte peka på något speciellt dock men Hey.. vem bry sig?

Jag tror ändå att dom flesta råkat ut för meningarna som står däruppe. Självklart har INGEN sagt de till en, de betvivlar jag väldigt starkt att någon skulle göra om den inte är helt känslokall och respektlös. Dock är det också väldigt vanligt att man känner så. Jag känner så nästintill VARJE DAG jag loggar in på mina sidor. Det är killar.. vänner, bästa vänner, ex, mina ex kompisar osv. Dom skriver ett tag, finns där, jag finns för den, ja ni vet.. helt plötsligt slutar den skriva eller svara (jag är heller inte den som bombar utan ja fattar ju att något är fel.) och vips där har dom skaffat tjej, under tiden man skrivit, flirtat oså. Man ba what? Va hände? Fast är man egentligen förvånad? Nä egentligen inte men klart man suckar ändå.

Sen plötsligt en dag.. kanske några veckor efter, några månader eller ett år efter så kommer ett meddelande. Som om allt var som vanligt. "Hej babe :*" eller "min snygging, hur är det? :*" För det första.. vad ger dig rätten att kalla mig för "din," för det andra.. varför duger jag bara ibland? För det tredje.. usch.

Jag är väldigt glad att dessa personer visar sig faktiskt. Ingen vill ju ha en relation med såna.. inte jag iallafall men det är jobbigt när det är ens närmsta vänner som ba plötsligt försvinner, plötsligt kommer tillbaka, plötsligt tro man har någon jävla flirt eller något.

Förstår ni inte själva hur mycket ni kanske sårar. Helt ärligt så har jag bara älskat 2 killar (tror ja) på riktigt som jag haft en relation med. Jag har as svårt att lita på folk, jag är rädd för att gå in i relation med killar, jag har alltid min skyddsnäve uppe så jag släpper inte in människor tätt inpå mig. Jag vet dock en sak.. även fast jag är långt ifrån den bästa själv men man lek inte med folks känslor oavsett om den bry sig eller inte.. man stampar inte på människor och sen gör om de 100 gånger för den kanske faktiskt kände någonting för dig.

Detta händer allt för ofta i dagens samhälle. Detta händer BÅDE TJEJER OCH KILLAR men jag kan liksom bara skriva ur min egen synvinkel och jag gillar pojkar. Hur som helst kan jag aldrig sätta mig in i en sits som en kille har direkt. Vi är lika men också jävligt olika. Vi har olika krig i våra liv. Mina krig är inte dom minsta men dom är långt ifrån dom största.

Jag vill alltid finnas där för allt och alla. Jag älskar era mail ni skickar och berättar om er själva, era liv, saker ni varit med om osv. Känns som jag är delaktig i någonting oavsett om det är bra eller dåligt. Ni får gärna fortsätta med det och även skriva ifall de är okej att jag delar de på bloggen eller inte. Det är oftast väldigt starka, fina och underbara mail. <3 ni är fina och jag vill inte att någon, oavsett vem. Pojke, flicka, man eller kvinna ska känna sig utnyttjad utav något slag.. ni fixar det! Ni kan stå emot och putta bort dessa människor. Jag själv håller på. <3

  • Postad i: Deep shit

Gillar

Kommentarer