Droger.

Postad i: Vardag.

För någon timme sedan så hände någonting som fick mig minnas varför jag hatar droger så mycket och nu menar jag inte alkohol eller nikotin..

När folk tar tabletter eller röker på den mängden så dom förändras så brutalt att man kan få sin bästa vän att helt plötsligt vara okänd? Då har det gått för långt!

Du kanske är världens snällaste människa men beroendet du har kring dina droger förändrar dig och du märker det inte alls. Du blir arg, annorlunda och irriterande..

Jag vill inte känna dig

Nej det vill jag faktiskt inte göra! Du blir en annan person, inte den som jag lärde känna från början. Jag kommer aldrig hjälpa dig skaffa droger eller uppmuntra dig till att använda det!
Visst alkohol förändrar dig också men klarar du inte av att dricka så ska du ju inte göra det heller.. Det är varken tufft att springa på stan sket full eller springa runt hög som ett höghus.

Jag har många vänner som sysslar med droger osv, jag kan inte hindra dom men jag har satt en spärr och den accepterar dom.
Min spärr går ut på att dom INTE ska höra av sig till mig när dom rökt på eller tagit tabletter om det inte är så att dom håller på att dö.

Att sitta och påpeka att man ska göra massa saker för att jag inte svarar när du är totalt dum i huvudet (ursäkta) är verkligen INTE okej!
Du sjunker bara lägre som person i mina ögon. Jag tycker inte synd om dig för att du hotar om saker, jag tycker synd om dig för att du är så patetisk.

Många människor tycker att droger är helt okej och att dom kan tänka sig att testa osv men jag vill ALDRIG testa röka på eller ta tabletter.
Jag ångrar ofta att jag började snusa och det är något jag får leva med nu. Dels för att det är dyrt, dels för att beroendet är jobbigt och det är inte värt det helt enkelt men samtidigt så älskar jag det för att det är gott och för att det är helt underbart...

Alkohol har jag inte druckigt sen jag och mitt ex drack tror jag och det är riktigt längesedan.
Om jag får ordning på min mage och det med hjälp av läkarna så ska jag seriöst ändra min livstil!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer