Driver jobbet och morgonmys

Postad i: Vardag.

Godmorgon snyggingar!
Här sitter jag i köket efter att ha bytt en liten blöja. Min lilldiva har precis ätit lite mackor och faktiskt 2 kakor till ”efterrätt” och det var ju självklart super gott. Jag är väldigt trött, jag skulle ha fått sovmorgon idag eftersom jag jobba långt in på natten och lilldivan vaknade inatt och höll sig vaken till 6 på morgonen men sovmorgon blev de inte och sova idag lär jag varken få eller kunna göra då jag måste plugga stenhårt idag och skicka in en massa uppgifter till min lärare så att jag ska få godkänt i min matematik.

Igår började jag jobbet 17.00 och jag hade hela cafét/restaurangen/baren själv. Det var VÄLDIGT stressigt men gick super bra ändå!
Jag trivdes ganska bra själv där!
En ”värd” och en ordningsvakt gick omkring och det gick bara super bra. Tur det eftersom jag är relativt ny på jobbet. Jag var ju jätte nervös och sönderstressad.
Min älskling kom till jobbet också och han hjälpte mig faktiskt torka bänkar och skura av golvet medan jag kunde fixa med kassan, disken o sådär så det var underbart snällt utav honom. <3

Nu ska jag och tösen mysa lite grann innan vi ska hoppa i badet och tvätta oss rena så mormor och babe vill krama oss sen när dom vaknar haha!
Leah är så söt. Hon har ropat på Alle hela morgonen o hon är inte alltid jätte duktig på hans namn så de bli ”Alle, Jalle, Lalle.” Haha så söt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

s,
Hej, var gärna med i veckans blogg! Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, kram! 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30925711#comments
www.devote.se/sandraaboqvist