Dra mig baklänges!

Postad i: Vardag.

Denna vecka har varit lite kaos artad för mig och är fortfarande. Jag är ju super duper glad att min pojkvän och min mamma ställer upp så mycket dom bara kan och orkar i kris.
Förra veckan i fredags, på morgonen blev ja sådär svimfärdig flera gånger under hela dagen, hade haft huvudvärk konstant i flera dagar innan de. Jag sover ju ganska dåligt just nu. Är i en period där jag är nattuggla typ...
Fick fara in på akuten faktiskt då jag trodde mitt järnvärde var så extremt lågt att det behövde fyllas på. Jag får ju fylla på det i dropp ibland utan att någon egentligen vet vart allt tar vägen..
På akuten konstaterades de iaf att jag hade någon form utav infektion och på lördagen blev de värre. Jag låg o sov hela dagen. (Leah fick sova helgen hos mormor o Mike, tack!!!) Min pojkvän sprang med alvedon, vätskeersättning, näringsdrycker, gjorde hemma gjorda soppor, kolla tempen, kom med kalla handdukar osv. En riktig guldklimp han som samtidigt städade, skötte tvätten och hade koll med min mamma hur det gick med Leah, ifall leah behövde ha nå kläder, godis eller sådär.
På lördagskvällen fick vi åka in igen eftersom jag inte gick för egen maskin inprincip. Jag fick stötta mig fram på saker, grabben osv för att ta mig till toaletten där jag fick hålla i handfatet för att kunna kissa.

På akuten togs massa odlingar osv som inte blivit något svar på ännu, eller iaf har dom inte ringt ännu men det gör dom inte alltid även fast de är någonting har jag märkt en tidigare vända då jag hade lunginflammation och dom inte ringde tillbaka så när jag kom in igen hade ja syrmask för lungorna var så trasig att läpparna var blå-vit osv.
Alla värden var hur som helst lite sämre än tidigare.

Nu när det är måndag så orkar jag mig upp en del. Förflytta mig mellan olika rum osv men känner mig väldigt ansträngd och orkar inte så mycket. Ont i kroppen, svullen i halsen och har fått feberblåsor i munnen o på läppen som inte alls ser trevligt ut :(

Jag hoppas bara att det går över fort de här för just nu är jag som ganska bortskämd utan ork och ja usch o fy..
fortfarande feber idag men vi ser ju..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer