Djxjdksbxjisk.

Postad i: Vardag.

Jag bloggar väldigt dåligt just nu känner jag men har inte haft tankarna på de eftersom jag hade ångest igår och idag var det lite svajigt imorses men det gick över relativt under dagen.
Jag har ju en liten extra sak som ligger extra bakom min så kallade ångest nu så därför känns de ju lite mer och lite längre än det borde vilket faktiskt suger. Både ångest och det andra kommer försvinna, de gör det med tiden men det är fortfarande extremt svårt och jobbigt att släppa tankarna om det.. Skulle behöva varva ner både tankar och drömmar (ja dom man har när man sover) eftersom det alltid rullar mot samma sak och har gjort de i flera månader..
Men, men de släpper. Ångest är ju som sagt inte ihållande och det är ingenting annat heller. :)

Nu ligger jag iallafall i sängen efter att ha gjort piss och ingenting idag. Hade en diskussion med Lena medans mamma gjorde annat och det var faktiskt väldigt skönt och gött att prata med henne. Hon är väldigt förstående och väldigt trygg att prata med så vi pratade bort nästan 3 timmar, fast vi trodde de hade gått typ 5 minuter. Det var väldigt trevligt :)

Nä kanske dags att sova så jag kan stänga tankar och funderingar lite åt sidan? Det låter faktiskt som en fantastisk idé för här bakom 4 dörrar så lär la skiten bara fortsätta fladdra annars :/
Godnatt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer