Det här är ju typiskt.

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Det har inte jag. Båda ungarna höll på inatt och jag hade svin ont i magen men kunde inte avgöra om eventuellt leah sparkat mig på magen eller om mens var påväg and guess what? Jag hade mens den 7 mars... och nu fick jag mens igen. Det har alltså inte gått en månad utan bara isch 10 dagar.. Plus jag lider utav järnbrist så det är extra trevligt att få mens TVÅ GÅNGER på en månad. Väldigt kul.

Ibland är det underbart att vara kvinna. Utöver de så tittar leah på Netflix och Benjamin tjurar för han är trött.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Léah är lite hostig o jag känner mig trött o hängig så antingen börjar vi bli sjuk (peppar peppar) att de inte är influensa eller Corona. Det kan ju bara vara min järnbrist!

Nu ska vi byta blöja, natta Benjamin o ge leah lite mer yoghurt! Vad gör ni idag? Tipsa mig om saker man kan göra i ”karantän”

Bjuder på bilden. Léah rita sin mormor. Haha!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Tess,
Men vilken fin konst 😃 ja minns när man Sj rita som liten man tyckte man va skit duktigt men de såg ut som skräp - detta är finare än va ja någonsin ritade som barn haha 😍❤️
tessys.se
Pärla
,
Hua så tråkigt! Karantän lät inget vidare heller. Serie, virkning och bakning blir det för mig när jag är hemma. Jag har varit och fixat fransarna idag.
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Men fy så tråkigt med mens två gånger på en månad! Lider med din dig som har järnbrist, usch! Håller tummarna för att ni inte blir sämre!
nouw.com/sannaevelyne
Det där med att du får mens så där snabbt inpå skulle jag kolla upp om jag var du, det låter inte bra att få det så ofta speciellt inte om du har järnbrist. Kan du kontakta din BM och fråga om du kan få göra cellprov eller liknade? Sedan ett tips köp hem Ferronol så ditt järnvärde går upp 😊.
www.saramadeleine.se
jessica,
jobbigt med mens tvågånger i månaden, näe det är sanerligen inte lätt att vara kvinna! ja man kan ju göra ganska mycket hemam ändå, kolla film serier, pyssla, baka, mublera om, spela spel, läsa, färga håret skriva en roman haha XD <3
nouw.com/jessiekaos
amanda,
Men vad roligt att dom små ritar lite tycker det är urgulligt <3 men inte lika kul när de håller i gång på nätterna när man behöver sova
amndiz.se/
jossan,
kanske ska börja med p-piller?
Jadu, jag sitter inte själv hemma bara utan forsätter mitt liv som vanligt (nästan) så jag är nog inte rätt människa att fråga tyvärr. Vet att många har skrivit tips på vad man kan göra 😊
joossanns.se
Diana Saelöen,
Trist det där med att vara kvinna när kroppen stökar till det i bland. Svårt att hitta på saker att göra i karantän när man har så pass små barn...men rita, måla och gå ut är väl sånt man alltid kan göra...om de sover middag så passa på att göra det du också....sömn är alltid viktigt speciellt om man sovit mindre bar på natten.
nouw.com/fibrolivet
Annica,
Oj, vad drygt med att få mens två gånger på kort tid. Minns att jag själv tyckte det var rätt jobbigt när det väl hände, men jag har oftast haft åt andra hållet med typ 40-50 dagar mellan. Även det lite jobbigt.
annicama.com
Lexochlogan
Lexochlogan,
Mens tiden är verkligen hemsk här med, min är så oregelbunden så jag är nästan glad när den inte kommer, förutom oron att vara gravid då 😂🥰
nouw.com/lexochlogan