Denna sjukdom

Postad i: Vardag.

Jag måste verkligen bli bättre på att fota mer inför mina blogginlägg men det är bara så att den senaste veckan har livet verkligen varit RUMPA!!

Lite utav händelserna ;
- Hamnade på sjukhus pga att jag inte fick vård tidigare när jag sökte om de så då fick dom akut ge mig dropp istället.
- fick underkänt i min matte pga jag låg inne på sjukhus så jag kunde inte göra det nationella provet och min lärare kunde inte ge mig 2 extra dagar för att jag var inlagd.
- Léah blev smittad och vården säger ”ja men hon ser kry ut.” Absolut men min dotter är ett barn som är mer upp i taket än på golvet. Hon skriker var 5e minut i sömnen, 40 grader i feber, alvedonen hjälper inte och hon vägrar att äta. Får hon träffa människor, alla typer utav människor så skiner hon upp som en sol och kör på ”hej kolla på mig! Jag är roligast i världen!” Även fast hon egentligen inte orkar pga sjukdom. Det är sådan hon är. Likadan var hon en annan gång när jag sökte vård och dom vägrade ta emot henne förrän hon sov dygnet runt. Då hade hon inflammation i foten som dom va tvungna att ta bort, dessutom med endast lokalbedövning i sprayflaska som inte hjälper någon?! Hon skrek som ett hus!!.. hur långt ska de behöva gå denna gång?!
- till detta hör att vi andra inte sover speciellt bra så det är jobbigt att vara sjuk själv, orolig över sin dotter och vaken inprincip dygnet runt eftersom hon skriker pga feber och smärta. Hon vill så gärna äta men kan inte pga äckligt stora flåsor i hela munnen.. hon äter en sked glass, sen är det bra..

Skolan, jobb och vardag blir lidandet dessutom är jag ju som sagt inte helt återställd ännu så det är såklart lite tufft för kroppen. Leah är dock väldigt duktig. De gör ju så ont och hon försöker verkligen orka!

Nu ligger vi i stora sängen och kramas jag och Léah för att försöka få den dumma smärtan att lämna oss ifred så hon får sova en stund denna natt. Hemska sjukdom!

Imorgon ska vi ringa skolan och se ifall de finns möjlighet att jag kan få göra mina olika prov och ifall det finns möjlighet att jag kan få börja vidare utbilda mig. Jag står inskriven på en kurs som ska starta imorgon men min lärare har inte berättat för mig ännu ifall jag blivit antagen.. hon skulle höra utav sig förra veckan..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,
Men alltså, vad är det för lärare du har drabbats av?
Ligger du inne så har du ju en giltig anledning att vara frånvarande och ha rätt att göra om provet kan man ju tycka... Och varför har hen inte meddelat om du har blivit antagen eller ej? Sådant måste du ju få veta. Ligg på och jaga människan, det hade jag gjort! Haha.
nouw.com/minframtid