Deep shit. Rättegång o paraflaxer!

Postad i: Deep shit, Vardag.

Idag fick jag brev ifrån tingsrätten. Det stod vilket datum jag skulle infinna mig och sen att ja va tvungen att skicka tillbaka ett svar om att pappret med tiden osv hade kommit fram. Även fast jag visste vad de var för brev och att de här kommer komma så var det ändå så himla jobbigt att sprätta upp brevet. Jag öppnade brevet klockan 14.00 ungefär o sedan la ja de på bordet o sen nu runt 00.00 så tog jag faktiskt ur brevet och läste så det tog några timmar.

Det är jävligt jobbigt. Det tar mycket på min tid, min ork och min vilja att göra saker. Jag känner ungefär att 15 påsar chips, super mario och min säng är ungefär vad jag egentligen vill göra. Bara lusten att inte känna någon press, några måsten eller alls prata med någon på en stund, några dagar eller några veckor hade varit en väldigt bra lösning men det funkar ju inte i längden Ellerhur?

Vet ni hur det känns när man kommit till den punkten att man tagit sådan skada psykiskt att man inte längre vet vad som är rätt och fel, att man inte vet hur man ska säga saker, hur man ska göra saker osv? Vet ni hur det är att ständigt gå med illamående, rädsla över att en människa, en kille (eller kanske en tjej i någons läge) kanske bara får för sig att göra ett flipp utav sin egen grinighet? När man känner att man inte ens kan träffa sina bröder, sin pappa, sin morfar, sin vän eller sin pojkvän utan att ständigt tro att ”den här filuren kommer göra mig illa” även fast man vet till 30.000 att det inte lär hända..
Vet ni hur det är att sitta som ett frågetecken och känna sig ”tom” hela dagarna, man har inget o säga, man vill inget göra, man vet typ inte om man borde säga något eller inte. JAG vet hur det känns.

Jag är inget änglabarn, jag är långt ifrån den bästa men jag vet hur mycket en del saker kan förstöra en, hur mycket en del saker bara får en att inte vilja prata och hur lätt man tappar orken och energin.

För att babbla klart om det här. För att få det gjort så är jag inte taggad på februari månad. Jag önskar det gick att sova förbi den. Jag vill inte in i rättsalen, jag vill inte göra det här. Jag orkar inte göra de. #deep #fokus

Gillar