De va jävla va vi sover.

Postad i: Vardag.

Godmorgon babes!

Sammanlagt från igår när jag somnade innan mamma kom och fram till nu så har jag sovit över 15 timmar. Har endast gjort ctg, duschat och ätit lite.. Förutom de så har jag sovit..
Hört att man blir trött enormt stadiet innan de händer någonting men det här är sjukligt.. Jag är fortfarande trött som om jag inte sovit på flera dagar, känner mig helt "död" i kroppen som efter man dygnat i flera dagar och sedan valt att gå till skolan även fast man inte borde. Dom flesta känner igen den känslan.. Blä!

Jag ligger nu och funderar på om jag ska sova lite till eller ifall jag ska ringa på klockan och äta lite frukost. Jag är osäker.
Hungrig är jag aldrig längre men det beror på mediciner och på dehär "stadiet" innan något händer, precis som sömnen..
Jag är trött på att inte känna av. Jag brukar äta runt 07.00-08.00, 12.00-15.00 sen vid 18.00-20.00 och sen sover jag. Jag försöker hålla maten o sömnen relativ ifall jag nu behöver ta i för att få ut den. Låter kanske en aning skumt men bli gravid and u will see. Okej alla graviditeter är olika. Min är väl egentligen inte så jobbig. Jag ligger härinne och de enda jag känner är jobbigt är att jag är ensam, maten är inte så god och jag är trött.
Personalen är helt underbar! Har inte träffat någon jag skulle kunna klaga på så helt ärligt.. Ska ni ligga inne/Ska ni föda barn, gör det i Umeå 😂 Dock har jag inte fött ännu men jag kommer uppdatera det också så håll i er den dagen de sker 😉😂

Mamma tog med sig lite böcker igår, jag har ju inget att göra så tänkte jag kunde läsa lite eftersom det ändå är en hel del tråkigt här + endast 3 tv kanaler och ja.. Det kan bli lång tråkigt när man ska ligga på sitt rum liksom. Dock har jag inte ens tittat i böckerna. La dom på mitt bord breve mig och tvärsomna. Nä om man skulle gå på toa strax och sedan ringa om frukost? hinner ju sova lite efter frukosten fram till CTG och dom andra undersökningarna. Ska även skriva lite till mamma, förhoppningsvis sover hon men jag hoppas hon kommer lite tidigare idag då jag träffa henne kanske 30 min pga stukat sov bort allt :(

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer