De här med smärta o drömmar.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Har försökt trycka i mig frukost bara för att ta en 1000 alvedon. Synd att dom inte alltid hjälper så fort men hoppas det då jag haft smärtor enda sen igår. Alltså inte värkar som om barnet skulle komma utan jag tror att jag fått foglossning.
Ska till en läkare den 24de som ska kika ryggen och bäckenbenet osv och se ifall jag får ett foglossningsbälte eller inte. Bältet ska sitta runt höfterna och trycka ihop dom på något vis men jag vet inte riktigt men det löser sig.

Jag har tänkt på en sak faktiskt som har med graviditet och drömmar att göra.
Vet att många gravida skriver ner sina drömmar och pratar med varandra om dom. (Man kan ju få riktigt skojsiga drömmar.)
Satt och prata med en tjej häromdagen om drömmarna o att man vakna så mycket under natten.
Hon frågade lite va det var jag drömde om och svaret blev väl ungefär såhär..
"Ungefär i vecka 19-21 (alltså efter RUL) så drömde jag att jag var i månad 8 men fick åka in och göra en akut operation och ta bort barnet, vaknade i panik. Sen har jag drömt att jag springer runt och tar hand om en liten pojke och bygger cyklar åt den utav saker jag hittat i sjön? Det är ganska osannolikt då jag hatar sjöar. Sen har jag drömt att barnet blivit skadad eller mördad.. Och sist jag drömde någonting om graviditeten så fick jag en dotter men jag vägrade ge den ett namn för att jag inte kom på någonting så den fick helt enkelt bara heta Andersson i efternamn. Myndigheterna tyckte att det var okej?"
Det enda som kändes skönt var att hon sa "aha du har fått dina gravid drömmar. Du drömmer om olika kön för att du inte vet vad det blir och du drömmer om att den skadad/mördas för att du är rädd för förlossningen och rädd att någonting ska hända den, helt enkelt för att du bryr dig."
Hon hade själv haft nästan samma drömmar med sitt första barn men inte än med sin andra så det kändes ju bra att inte vara ensam. Det är ju dock jätte vanligt tydligen. :)

Nä, nu har jag lagt mig på sängen igen för att vila magen och låta alvedonen börja funka. Det är snöstorm ute så det bara blåser och låter sjukt mycket därute. Det är ju nästan en meter på marken och det är ju inte slut än.
Tänk om de blir för tidig förlossning eller någonting annat som strular oså är det snö kaos? Kommer ju sluta bra menar jag...
Aja vila en stund så tabletterna hjälper och sedan gå upp och se om man kan fixa någonting. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer