Dålig dag, ni är fina ni, reklambild

Ingen bra dag, imorgon är en sämre dag. Tror faktiskt att när livet för en stund peka uppåt så börja de helt plötsligt dala neråt efter bara en liten stund. Det är det fantastiska med livet. Man måste verkligen ta vara på glädjen och lyckan för tillslut tvärvänder de och allt blir kaos igen.
Jag är nog inte ledsen, arg, depp eller så egentligen.. jag är nog bara rätt tom och känner att jag behöver hitta på något. Behöver komma ut, de var ett tag sedan jag for ut för att verkligen göra något.

För övrigt så är kom de en liten gullig guldklimp idag som jag fick höra. En släkting ringde nämligen och berätta att en utav mina följare här på bloggen och youtube hade suttit och pratat om mig och att jag var fantastisk och det var väldigt mycket igenkänning i vad jag skriver osv. Att jag liksom öppnar upp mig för att mina läsare verkligen ska få vandra fritt i saker som gör mig lycklig och även saker som gör mig förkrossad.
Det gör mig lycklig, inte att ni kanske mår dåligt som jag eller råkat ut för saker eller sådär (vet inte vilka bitar ni känner igen er i) men just att ni faktiskt uppskattar det jag gör.
Jag vet hur många följare jag har, jag vet vilket rank jag har på bloggen och jag vet vilka företag jag samarbetar med men att höra så himla fina ord och det låter helt vansinnigt när jag säger de själv och även när jag skriver det men när jag får höra saker son ”du är min idol.” Eller ”du är min förebild!” Osv. Jag tycker det är fantastiskt men ändå ofattbart! Jag tycker om er också! <3

Imorgon ska jag åka iväg för att träffa läkaren och sen ska jag sätta mig med mitt plugg och se om jag kommer någonstans med det. Jag har ett prov snart. Hoppas ni får en underbar kväll, jag ska ta lite te och krypa ner i badet tror ja :) (bjuder på en utav mina reklambilder! Haha! )

Gillar

Kommentarer