Dagens goda + vad snusar jag?

Postad i: Vardag.

Idag har jag gjort sjukt mycket. Mamma mötte upp mig halv 7 på morgonen och vi åkte hem. Då käkade jag lite köttgryta med feta ost och drack faktiskt oboy till det, haha!

Vi var inne på Apoteket en sväng och då satt vi ner för det var så satans varmt så man kunde knappt andas även fast dom hade luftkonditionering. En jätte söt gammal tant stod och väntade på sin tur och hon hade 2 kölappar efter oss så jag reste mig från stolen och sa "du kan ta min plats så står jag upp istället."
Hon blev jätte glad och tackade mig flera gånger om. Även fast mina leder värkte sönder och det var skönt att sitta ner lite så har jag mer respekt för dom äldre än för att jag har lite ont.

Efter Apoteket gick vi in på Coop. Mamma hämtade ut sitt paket och jag köpte snus. Vi skulle ha åkt till stan egentligen men vi for hem till mammas "kompis" och hjälpte honom en sväng. Han blev också jätte glad för all hjälp! :)

Natten innan jag åkte tåget så lyckades jag sova 3 timmar det är alltså igår natt. Inatt sov jag ingenting eftersom jag åkte tåg men det gick bra och jag har varit pigg hela dagen men NU är jag svin trött så jag tänker sova faktiskt. :P

Btw ja, jag är röd i badkaret för mitt vatten måste typ vara på högsta för jag ÄLSKAR värme. Så tack.

Svar på kommentar om SNUS - jag snusar Göteborgs rapé portion ❤️

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer