Dagen, sprutor, panik inför imorgon

Postad i: Vardag., Mammas älskling

Hej på er!
Har inte haft varken tid, ork eller energi att blogga någonting idag. Jag har till en början varit as stressad och haft världens sjukaste mensvärk. Ondare än förlossningsvärkar? Check!

Vi for till bvc så vi var där klockan 09.00 och hade egentligen tid 10.15 så vi gick in på öppna förskolan. Der var lite små läskigt men det gick bra efter en stund även om barnen var väldigt läskiga i början enligt Léah.
Sen gick vi in till bvc. Där var det 18 mån kontroll + vaccin. Hon fick måla, bygga klossar, springa med en stol, leka med dockor, prata lite och sådär. Hon satt i mitt knä när dom tog sprutan och hon reagerade inte alls vilket var väldigt skönt både för mig och henne. Det gör ju så himla ont i mammahjärtat när minime är ledsen liksom så det kändes som en liten lättnad.
Jag hoppas innerligt att hon slipper febern o sådär som kan dyka upp!

Annars idag har vi handlat lite. Léah for iväg en stund med sina favoriter och jag somnade i solen på balkongen, hängde tvätt och var allmänt chill en stund.

Annars har vi bara lekt, dansat, gått promenad, badat/duschat och sett film i all ära förutom mat och fika pauser. Nu ska vi sova för imorgon blir det inskolning på dagis. Min tös är så himla stor nu att det är dags att börja dagis. Det ger mig lite panik faktiskt. Hur kan de ha gått så fort? Min lilla älskling liksom! <3

Men nu måste jag somna bredvid hjärtat. Godnatt <3

Gillar

Kommentarer