Dagen, möten, arbetsskada

Postad i: Vardag.

Idag har varit en helt galen varm dag i Ume och dagen började med att jag lämnade Léah på dagis, mötte upp Ida och for iväg på filmning och möten. Dessutom så drog vi en vända på MAX för att hon inte hade ätit frukost så vi åt pommes med ostdipp (ostdippen är det viktigaste men ingen är så bra som frasses ostdipp!)
Efter de for jag på VC, jag har fått helt ärligt den konstigaste ”arbetsskada” någonsin. Aldrig hört talas om.. ifall man lyfter tunga saker varje dag under arbetspass på 8-9 timmar så kan man få ”vätskeknölar” i huden som man kan behöva ”tömma ur” och ja har tydligen fått då 2 stycken som förvisso inte syns eller gör ont oså.. utan bara att jag självreflekterande när jag lutat armen. Hur som helst va dom för små för att göras något åt. Inget att bry sig om alltså. Dom kan försvinna själv.^^
Utöver det har vi umgåtts med barnen, min dotter och min brorson Alwin som är på besök med sin mamma och pappa fram till slutet utav denna månad. Skojsigt, han o jag kramas o leker och äter kräm. Pojken verkar gilla kräm väldigt mycket, haha! :)
Köpte lite saker ni kommer få se längre fram någon dag!
Nu måste jag se ifall jag kan göra något åt min matte och lite annat. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer