Dagen.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Tvingade mig själv att sova lite längre fast att jag ville gå upp runt 08.00 bara för att magen sa åt mig dels att jag skulle äta och sen att jag hade sammandragningar. Är lite små rädd för dom där sammandragningarna eftersom dom inte får komma för ofta för då kan allting dra igång.

Iallafall har jag precis ätit frukost, eller ja sallad egentligen eftersom de är bra att man äter grönsaker och frukter men problemet är ju att jag är allergisk så hoppas inte att jag reagerar på skiten nu för det orkar jag faktiskt inte. Det är extremt drygt när de börjar klia o allt i munnen och sen blir man "fake hes" utav det.

Idag blir en chill dag, ska bada och ta det relativt lugnt idag för imorgon ska jag gå ner till VC och ta blodprover typ 20 rör som stod i brevet jag fick i fredags.. Jag som typ tuppar av utav både nålar o blod så känns ju det extremt toppen..
Dessutom har jag ingen tid bokad eftersom dom bara sa att jag skulle gå ner och prata med dom så vi får väl se hur lång tid det kan vara. Har 2 möten på stan imorgon och mamski har 1, det är några timmar emellan så får väl ta en fika eller någonting ihop med mamma.

Nu ska jag fixa iordning för att bada lite :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer